Details

Title: О переваривании сушеного мяса желудочным соком: дис. … д-ра медицины
Creators: Рыжков Митрофан
Imprint: Санкт-Петербург, 1875
Electronic publication: Санкт-Петербург, 2017
Collection: Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания; Общая коллекция
Subjects: мясо; пищеварение
UDC: 612.392.81(043.3); 664.921(043.3)
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.18720/SPBPU/2/ed-3354
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение)
Record key: RU\SPSTU\edoc\37235

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read
Internet Authorized users Read
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 6
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics