Details

Title: О сравнительном усвоении азота и жиров ветчины и говядины здоровыми людьми: дис. … д-ра медицины
Creators: Соломин Петр Андреевич
Other creators: Манассеин В.А.; Чудновский Ю.Т.; Вальтер П.А.
Imprint: Санкт-Петербург, 1891
Electronic publication: Санкт-Петербург, 2017
Collection: Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания; Общая коллекция
Subjects: свинина; говядина; пищеварение
UDC: 612.392.2(043.3); 612.322.3(043.3); 612.392.81(043.3)
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.18720/SPBPU/2/ed-3355
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение)
Record key: RU\SPSTU\edoc\37236

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read
Internet Authorized users Read
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 9
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics