Details

Title: О влиянии формы приготовления хлеба на усвояемость его составных частей организмом: дис. … д-ра медицины
Creators: Руднев Степан (лекарь)
Imprint: Санкт-Петербург, 1872
Electronic publication: Санкт-Петербург, 2017
Collection: Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания; Общая коллекция
Subjects: Химическая технология; хлеб
UDC: 664.66(043.3)
Document type: Other
File type: PDF
Language: Russian
DOI: 10.18720/SPBPU/2/ed-3388
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение)
Record key: RU\SPSTU\edoc\38358

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read
Internet Authorized users Read
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 2
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics