Details

Guerre, H. Traité pratique de la patisserie avec un aperçu des glaces, sirops et confitures [Электронный ресурс] / par H. Guerre. — Электрон. текстовые дан. (1 файл : 57.2 Мб). — Paris, 1894 (Санкт-Петербург, 2017). — Загл. с титул. экрана. — Цифровая копия печатной публикации 1894 г. — Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование). — Текстовый файл. — Adobe Acrobat Reader 7.0. — <URL:http://elib.spbstu.ru/dl/2/ed-3458_0000697794bx.pdf>. — <URL:http://doi.org/10.18720/SPBPU/2/ed-3458>.

Record create date: 10/5/2017

Subject: кондитерские изделия; тесто; десерты; мороженое; рецепты; кулинария

UDC: 641.518.6; 641.85(083.1)

Collections: Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания; Общая коллекция

Links: DOI

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
FL SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet FL readers Read Print Download
-> Internet Anonymous

Table of Contents

  • TABLE DES MATIÈRES
  • Historique de la Maison Guerre
  • Avant-propas
  • Fabricants de moules et ustensiles
  • PREMIÈRE SÉRIE Pâtes à la Main.
    • Pâtes levées
  • DEUXIÈME SÉRIE Pâtes à la Spatule. — Entremets glacés pour décorer.Crèmes et Nougats
  • TROISIÈME SÉRIE Pâtes sèches à la Main, à la Spatule. — Macarons an Mortier
    • Pâtes d’amandes au Mortier
  • QUATRIÈME SÉRIE Glaces. — Entremets glacés. - Sirops. — Confitures

Document usage statistics

stat Document access count: 0
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics