Details

Title: Le nouveau patissier-glacier Français et Étranger: traité complet et pratique de patisserie fine et de glaces: ouvrage spécialement destiné a MM. les Pâtissiers-Glaciers
Creators: Lacam Pierre (patissier)
Imprint: Paris, 1878
Electronic publication: Санкт-Петербург, 2017
Collection: Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания; Общая коллекция
Subjects: рецепты; кулинария; кондитерские изделия; десерты; мороженое
UDC: 641.85(083.1)
Document type: Other
File type: PDF
Language: French
DOI: 10.18720/SPBPU/2/ed-3460
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение)
Record key: RU\SPSTU\edoc\43363

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read
Internet Authorized users Read
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 0
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics