Details

Suzanne, Alfred. La Cuisine Anglaise et la patisserie [Электронный ресурс]: traité de l'alimentation en Angleterre au point de vue pratique, théorique, anecdotique et descriptif / Alfred Suzanne; illustre de nombreux dessins par Gérard Tantet & Froment. — Электрон. текстовые дан. (1 файл : 208 Мб). — Paris; Londres, 1894 (Санкт-Петербург, 2017). — Загл. с титул. экрана. — Цифровая копия печатной публикации 1894 г. — Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование). — Текстовый файл. — Adobe Acrobat Reader 7.0. — <URL:http://elib.spbstu.ru/dl/2/ed-3462_0000697792bx.pdf>. — <URL:http://doi.org/10.18720/SPBPU/2/ed-3462>.

Record create date: 10/5/2017

Subject: рецепты; кулинария; английская кухня; кондитерские изделия

UDC: 641.5/.8(410)(083.1)

Collections: Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания; Общая коллекция

Links: DOI

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
FL SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet FL readers Read Print Download
-> Internet Anonymous

Document usage statistics

stat Document access count: 0
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics