Details

Title: Le Cuisinier économe, ou Élémens nouveaux de cuisine, de patisserie et d'office: ouvrage indispensable aux maisons les plus somptueuses comme aux tables les plus simples, à la ville et à la campagne
Creators: Archambault (ancien restaurateur)
Imprint: Paris, 1822
Electronic publication: Санкт-Петербург, 2017
Collection: Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания; Общая коллекция
Subjects: кулинария; французские вина; консервирование; французская кухня
UDC: 641(44); 663.21(44)
Document type: Other
File type: PDF
Language: French
DOI: 10.18720/SPBPU/2/ed-3510
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение)
Record key: RU\SPSTU\edoc\47001

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read
Internet Authorized users Read
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 4
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics