Details

Title: Le Cuisinier praticien, ou la Cuisine simple et pratique
Creators: Reculet C. (cuisinier)
Imprint: Paris, 1896
Electronic publication: Санкт-Петербург, 2017
Collection: Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания; Общая коллекция
Subjects: кулинария; рецепты; французская кухня
UDC: 641.5/.8(44)(083.1)
Document type: Other
File type: PDF
Language: French
DOI: 10.18720/SPBPU/2/ed-3515
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение)
Record key: RU\SPSTU\edoc\47039

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read
Internet Authorized users Read
-> Internet Anonymous

Table of Contents

  • TABLE DES MATIERES
  • CHAPITRE PREMIER
  • CHAPITRE II
  • CHAPITRE III
  • CHAPITRE IV
  • CHAPITRE V
  • CHAPITRE VI
  • CHAPITRE VII
  • CHAPITRE VIII
  • CHAPITRE IX
  • CHAPITRE X
  • CHAPITRE XI
  • CHAPITRE XII
  • CHAPITRE XIII
  • CHAPITRE ХІV

Usage statistics

stat Access count: 1
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics