Details

Title: Бизнес-план создания кафе-кондитерской: бакалаврская работа: 38.03.02
Creators: Курбатова Мария Викторовна
Scientific adviser: Кепп Наталья Велигмировна
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли
Imprint: Санкт-Петербург, 2016
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: бизнес-план; предприятия общественного питания; анализ чувствительности; маркетинговые исследования; business plan; catering; sensitivity analysis; marketing research
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Bachelor
Speciality code (FGOS): 38.03.02
Speciality group (FGOS): 380000 - Экономика и управление
DOI: 10.18720/SPBPU/2/v16-1330
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: RU\SPSTU\edoc\32966

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Объектом исследования является создание нового предприятия, оказывающего услуги в сфере общественного питания. Цель работы - бизнес-план создания кафе-кондитерской в городе Дзержинске Ниже­городской области. В процессе работы был проведен анализ рынка заведений обще­ственного питания города Дзержинска, составлен план мероприятий по проникновению на рынок, произведена оценка деятельности созда­ваемой организации, а также рассчитаны финансово-экономические показатели эффективности проекта, показатели риска, проведён анализ чувствительности.

The object of research is the creation of new enterprises providing services in the field of catering. The purpose of work - a business plan for a tea room in the town of Dzerzhinsk, Nizhny Novgorod region. In the process, an analysis of the market catering the city of Dzerzhinsk, drafted an action plan for market penetration, evaluated the activities of the organization being created and designed financial and economic performance indicators of the project, risk indicators, a sensitivity analysis was conducted.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 542
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics