Details

Title: Сравнительная товарная характеристика, оценка качества продукции из морских растений и организация торговли рыбными товарами в розничном торговом предприятии: дипломная работа: 080401
Creators: Владимирова Алина Александровна
Scientific adviser: Шевченко В. В.
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint: Санкт-Петербург, 2016
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: морские растения; муэр; ламинарии; marine plants; muer; kelps
Document type: Specialist graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Specialist
Speciality code (OKSO): 080401
Speciality group (OKSO): 080000 - Экономика и управление
DOI: 10.18720/SPBPU/2/v16-1345
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: RU\SPSTU\edoc\33487

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В выпускной квалификационной работе "Сравнительная товарная характеристика, оценка качества продукции из морских растений и организация торговли рыбными товарами в розничном торговом предприятии" рассмотрены вопросы рынка, классификации и ассортимента морских растений. Приведены цель, задачи и их результаты экспертизы качества морского салата на основе морской капусты и древесного гриба муэра по органолептическим, физико-химическим и микробиологическим показателям. Рассмотрена экономико-организационная структура розничного торгового предприятия "О'КЕЙ" и оценена эффективность реализации рыбной продукции на предприятии.

In the final qualifying work "Comparative commodity characteristics, quality assessment of products from marine plants and organization of trade in fishery products in a retail trade enterprise" examines the issues of market, classification and assortment of marine plants. Given the purpose, objectives and results of the examination of the quality of marine based salad with sea cabbage and tree mushroom Muara on organoleptic, physico-chemical and microbiological indicators. Reviewed economic and organizational structure of retail commercial enterprises "O'KAY" and evaluated the effectiveness of realization of fish products in the enterprise.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 681
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics