Details

Title: Товароведная характеристика, экспертиза качества полуфабрикатов из мяса птицы и организация торговли мясными товарами в розничном торговом предприятии: дипломная работа: 080401
Creators: Козырев Ярослав Владимирович
Scientific adviser: Асфондьярова И. В.
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint: Санкт-Петербург, 2016
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: мясо птицы; оценка качества; экспертиза качества; poultry meat; quality control; expert's quality report
Document type: Specialist graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Specialist
Speciality code (OKSO): 080401
Speciality group (OKSO): 080000 - Экономика и управление
DOI: 10.18720/SPBPU/2/v16-1349
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: RU\SPSTU\edoc\33495

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

В выпускной квалификационной работе "Товароведная характеристика, экспертиза качества полуфабрикатов из мяса птицы и организация торговли мясными товарами в розничном торговом предприятии" рассмотрены вопросы рынка, классификации и ассортимента полуфабрикатов из мяса птицы. Приведены цель, задачи и результаты экспертизы качества рубленых полуфабрикатов из мяса птицы по органолептическим, физико-химическим и микробиологическим показателям. Рассмотрена экономико-организационная структура розничного торгового предприятия «Велес» и оценена эффективность реализации мясной продукции на предприятии.

In the final qualifying work "Commodity research characteristics, examination of the quality of semi-finished products from poultry and the trade in meat products retail trade enterprise" examines the issues of market, classification and assortment of semi-finished products from poultry meat. Given the purpose, objectives and results of quality evaluation of minced semi-finished products of poultry meat by organoleptic, physico-chemical and microbiological indicators. Reviewed economic and organizational structure of the retail trade enterprise "Veles" and evaluated the effectiveness of the implementation of meat products at the plant.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 986
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics