Details

Title: Товароведная характеристика, экспертиза качества полутвердых сычужных сыров и организация торговли молочными продуктами в розничном торговом предприятии: дипломная работа: 080401
Creators: Обоскалова Екатерина Дмитриевна
Scientific adviser: Нилова Л. П.
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint: Санкт-Петербург, 2016
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: полутвердые сыры; сычужные сыры; оценка качества; экспертиза качества; semi-hard cheeses; rennet cheeses; quality control; expert's quality report
Document type: Specialist graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Specialist
Speciality code (OKSO): 080401
Speciality group (OKSO): 080000 - Экономика и управление
DOI: 10.18720/SPBPU/2/v16-1354
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: RU\SPSTU\edoc\33509

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Выпускная квалификационная работа "Товароведная характеристика, экспертиза качества полутвердых сычужных сыров и организация торговли молочными продуктами в розничном торговом предприятии" посвящена сравнительной экспертизе качества российского сыра, различных торговых марок в потребительской упаковке, реализуемых на потребительском рынке г. Санкт-Петербурга. Экспертизу проводили по состоянию упаковки, маркировке, органолептическим, физико-химическим показателям и степени зрелости. На примере розничного торгового предприятия "Ашан-Боровая" рассмотрена организация торговли молочными продуктами.

The final qualifying work "The Comparative characteristic of commodity research examination of the quality of semi-hard rennet cheeses and trade organization of dairy products in retail enterprise" devoted to the comparative examination of the quality of Russian cheese, different brands in consumer packaging, sold in the consumer market of St. Petersburg. The examination carried out by the packing condition, the marking, on organoleptic, physic-chemical indicators and according to the degree of maturity. Reviewed organizational structure of the trade of dairy products on the example retail trade enterprise "AUCHAN-Borovaya".

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 1810
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics