Details

Title: Товароведная характеристика, экспертиза качества хлеба из ржаной муки и оценка эффективности реализации хлебобулочных изделий в торговом предприятии: бакалаврская работа: 38.03.07
Creators: Антонова Дарья Ильинична
Scientific adviser: Нилова Л. П.
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint: Санкт-Петербург, 2016
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: хлеб; экспертиза качества; торговое предприятие; пищевые добавки; улучшители; хлебобулочные изделия; trade enterprise; bread; quality assessment; bakery products
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Bachelor
Speciality code (FGOS): 38.03.07
Speciality group (FGOS): 380000 - Экономика и управление
DOI: 10.18720/SPBPU/2/v16-1362
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: RU\SPSTU\edoc\33016

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Работа посвящена сравнительной экспертизе качества хлеба из ржаной муки традиционного ассортимента и инновационной продукции, реализуемой на потребительском рынке г. Санкт-Петербурга. Экспертизу проводили по органолептическим, физико-химическим показателям и показателям свежести в процессе хранения. На примере розничного торгового предприятия «Лента» проведена оценка эффективности реализации хлебобулочной продукции, и доказана перспективность увеличения товарооборота за счет реализации хлеба нового ассортимента.

Final qualifying work is devoted to a comparative examination of the quality of bread made from rye flour and a traditional range of innovative products and services sold on the consumer market of St. Petersburg. The examination was carried out on organoleptic, physical and chemical indicators and indicators of freshness during storage. For example, retail trade enterprise "Lenta" assess the effectiveness of the implementation of bakery products and proved the prospects of increasing trade turnover through the implementation of a new range of bread.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 1578
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics