Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
52 с., 10 рис., 12 табл., 21 источник. Целью выпускной квалификационной работы явилась сравнительная товароведная характеристика и экспертиза качества мясных консервов из мяса птицы, реализуемые в розничной торговой сети г. Санкт–Петербурга. В работе рассмотрены факторы, формирующие и сохраняющие качество консервов из мяса птицы; определена номенклатура показателей качества. Дана характеристика методов, с помощью которых были произведены исследования; произведена сравнительная экспертиза качества консервов из мяса птицы различных производителей, представленных в розничной торговой сети, проведена оценка соответствие качества требованиям нормативно–технической документации.
52 p., 10 pic., 12 tab., 21 sources. The purpose of the final qualifying work was a comparative merchandising characteristic and examination of the quality of canned meat from poultry meat, sold in the retail distribution network of St. Petersburg. The paper considers the factors that form and preserve the quality of canned meats; defined nomenclature of quality indicators. The characteristics of the methods by which the studies were performed; A comparative examination of the quality of canned meat from various poultry meat from various manufacturers represented in the retail network was made, and the quality was assessed for compliance with the requirements of regulatory and technical documentation.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 24
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |