Details

Title: Проект подготовки инновационного продукта к выведению на рынок: выпускная квалификационная работа бакалавра: 27.03.05 - Инноватика ; 27.03.05_01 - Управление инновациями (по отраслям и сферам экономики)
Creators: Шестакова Александра Сергеевна
Scientific adviser: Сурина Алла Валентиновна
Other creators: Итс Алёна Евгеньевна
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт компьютерных наук и технологий
Imprint: Санкт-Петербург, 2019
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: инновационный продукт; методика подготовки инновационного продукта; проект подготовки инновационного продукта; выведение на рынок; управление проектом; innovative product; method of preparation innovative product; project of preparation of innovative product; market launching; project management
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Bachelor
Speciality code (FGOS): 27.03.05
Speciality group (FGOS): 270000 - Управление в технических системах
Links: Отзыв руководителя; Отчет о проверке на объем и корректность внешних заимствований
DOI: 10.18720/SPBPU/3/2019/vr/vr19-1628
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: ru\spstu\vkr\3426

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Разработана методика подготовки к выведению на рынок инновационного продукта. Проанализированы существующие методики подготовки к выведению на рынок инновационных продуктов. Предложены необходимые этапы и инструменты подготовки готового прототипа инновационного продукта к выведению на рынок. Методика опробована на инновационном 3D-принтере, осуществляющем печать шоколадом. Описаны этапы подготовки в соответствии разработанной методикой. Управление проектом осуществлено с использованием логико-структурного подхода и программного продукта Microsoft Project.

A method of preparation for launching an innovative product to the market has been developed. Analyzed the existing methods of preparation for the introduction of innovative products to the market. The necessary stages and tools for preparing the finished prototype of an innovative product for market launch have been proposed. The method was tested on an innovative 3D printer that prints chocolate. The stages of preparation were described in accordance with the developed method. The project was managed using the logical framework approach and the Microsoft Project software product.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 145
Last 30 days: 3
Detailed usage statistics