Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Выполнено исследование существующей литературы по теме применения молочнокислых заквасок в хлебопечении, разработана рецептура бездрожжевого содового хлеба на молочнокислых заквасках, составлена технологическая схема производственного процесса. Проведён ряд исследований и расчетов физико-химических свойств полученных образцов.
Performed a study of the existing literature on the use of lactic acid starters in bread, developed a recipe for yeast-free soda bread on lactic sourdough, composed flow diagram of the production process. Conducted a series of studies and calculations physicochemical properties of the samples.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 52
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |