Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Проведено технико-экономическое обоснование проекта, разработан ассортимент кулинарной продукции и определен потенциальный контингент потребителей. Произведен расчет мощности и площади заготовочного предприятия, подобрано технологическое оборудование согласно требуемым параметрам. Разработана техническая и технологическая документация на вырабатываемую кулинарную продукцию, а также оптимальная организационная структура и система безопасной деятельности предприятия. Обоснована экономическая целесообразность проектирования предприятия.
A feasibility study of the project has been carried out, a range of culinary products has been developed, and a potential contingent of consumers has been identified. The calculation of the capacity and area of the billet enterprise was made, the technological equipment was selected according to the required parameters. Technical and technological documentation for culinary products has been developed, as well as an optimal organizational structure and system of safe enterprise activity. The economic feasibility of designing an enterprise has been substantiated.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Листы и виды
- Модель
- Листы и виды
- Модель
- Листы и виды
- Модель
- Листы и виды
- Модель
- Листы и виды
- Модель
- Листы и виды
- Модель
Usage statistics
Access count: 99
Last 30 days: 2 Detailed usage statistics |