Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В работе представлены биохимический состав и пищевая ценность продуктов пчеловодства. Проведено научное исследование и обоснование целесообразности использования и совершенствования технологий приготовления безалкогольных напитков с использованием продуктов пчеловодства. Разработаны рецептуры и технологии производства безалкогольных напитков на основе мёда с добавлением функциональных ингредиентов. Выявлено позитивное влияние данных напитков на организм человека.
The paper presents the biochemical composition and nutritional value of bee products. Conducted a scientific study and justification of the use and improvement of technologies for the preparation of soft drinks using beekeeping products. Formulations and technologies for the production of soft drinks based on honey with the addition of functional ingredients have been developed. The positive effect of these drinks on the human body was revealed.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Листы и виды
- Модель
Usage statistics
Access count: 87
Last 30 days: 1 Detailed usage statistics |