Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Проведено исследование и обоснование целесообразности разработки соусов на основе фруктового сырья. Проведен анализ сырья для производства соусов, усовершенствована технология соусов, путем добавления пряно-ароматического сырья. Произведен технологический расчет горячего цеха, а так же подобрано оборудование с необходимыми параметрами. Разработана оптимальная организационная структура и система безопасности деятельности предприятия Доказана актуальность организации производства фруктовых соусов.
The study and justification of the development of sauces based on fruit raw materials. The analysis of raw materials for the production of sauces was carried out; the technology of sauces was improved by adding spicy aromatic raw materials. Produced technological calculation of the hot shop, as well as selected equipment with the necessary parameters. The optimal organizational structure and security system of the enterprise has been developed. The relevance of organizing the production of fruit sauces has been proven.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Листы и виды
- Модель
Usage statistics
Access count: 202
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |