Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Выполнено маркетинговое обоснование необходимости проектирования ресторана в г. Санкт-Петербург, произведены технологические расчеты оборудования, определена организационная структура предприятия. Разработаны мероприятия по обеспечению безопасности деятельности проектируемого предприятия, его планировочное решение. Определены эффективность и основные экономические показатели предприятия.
Here was made marketing rationale for designing restaurant at Saint-Petersburg, also was made technological calculations of equipment and organizational structure of restaurant was defined. Occupational Safety Measures of restaurant and its design and layout was developed. Also was defined efficiency and main economic indicators of restaurant.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Листы и виды
- Модель
- Листы и виды
- Модель
Usage statistics
Access count: 22
Last 30 days: 1 Detailed usage statistics |