Details

Title: Управление рисками предприятия в сфере услуг: выпускная квалификационная работа бакалавра: 38.03.01 - Экономика ; 38.03.01_21 - Экономика организаций в сфере услуг
Creators: Пыхтина Екатерина Николаевна
Scientific adviser: Кепп Наталья Велигмировна
Other creators: Долотова Наталья Леонидовна
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли
Imprint: Санкт-Петербург, 2019
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: риск; методы управления риском; сфера общественного питания; анализ внешней среды; анализ внутренней среды; конкурентные преимущества; оценка финансового положения; повышение финансовой устойчивости; снижение влияния рисков; risk; methods of risk management; catering; analysis of the external environment; analysis of the internal environment; competitive advantages; assessment of the financial situation; improving financial stability; reducing the impact of risks
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Bachelor
Speciality code (FGOS): 38.03.01
Speciality group (FGOS): 380000 - Экономика и управление
Links: Отзыв руководителя; Отчет о проверке на объем и корректность внешних заимствований
DOI: 10.18720/SPBPU/3/2019/vr/vr19-3331
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: ru\spstu\vkr\4094

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Объектом исследования является ООО «Успех». Целью выпускной квалификационной работы является анализ деятельности предприятия общественного питания с целью выявления рисков. Разработка мероприятий направленных на снижение степени влияния этих рисков. Анализируя деятельность предприятия общественного питания, были определены основные угрозы внешней и внутренней среды и предложены механизмы для их устранения. На основе отчетных данных была проведена оценка финансового положения ресторана, то есть ликвидности и платежеспособности, рассчитаны коэффициенты финансовой устойчивости и рентабельности. Определены основные причины снижения финансовой устойчивости предприятия. Были разработаны рекомендации для управления рисками и предложены мероприятия для улучшения финансового состояния ресторана.

The object of the study is "Success"company . The objective of this work is the analysis of activity of public catering enterprises with the aim of identifying risks. Development of measures aimed at reducing the impact of these risks. Analyzing the activity of the catering enterprise, the main threats to the external and internal environment were identified and mechanisms for their elimination were proposed. On the basis of the reporting data, the assessment of the financial position of the restaurant, i.e. liquidity and solvency was carried out, the coefficients of financial stability and profitability were calculated. The main reasons for the decline in the financial stability of the enterprise. Recommendations for risk management were developed and measures were proposed to improve the financial condition of the restaurant.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 69
Last 30 days: 1
Detailed usage statistics