Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В ходе работы выполнен анализ основных текущих показателей работы пекарни-кондитерской ООО «Коржов». В частности оценен уровень использования ресурсного потенциала, проведен анализ ассортимента, поставщиков, финансовых ресурсов. В результате установлено, что требуется корректировка системы поставок сырья. Таким образом, подготовлены предложения по повышению эффективности системы сырьевого обеспечения, произведено экономическое обоснование предложенных мероприятий.
During the project, the analysis of main current functional indicators of bakery LLC «Korzhov» was conducted. Particularly, the level of resource potential utilization was estimated jffie range of goods, suppliers and financial resources were analyzed. As a result, it is necessary to correct the system of raw materials supplying. Thus, we have prepared the ways to increase the effectiveness of raw materials supplying system. The economic justification of suggested measures is performed.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 40
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |