Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Работа посвящена рассмотрению способов продления сроков годности свекольных салатов с использованием натуральных консервантов. Разработана рецептура и технология приготовления свекольного салата с добавлением бальзамического уксуса. Проведено исследование титруемой, активной кислотностей и микробиологических показателей в течение трёх временных промежутков с момента приготовления разработанных салатов. Разработаны дегустационные листы. Для готовых продуктов были проведены органолептическая оценка и расчет пищевой ценности.
The work is devoted to the consideration of ways to extend the shelf life of beet salads using natural preservatives. The recipe and technology of preparation of beet salad with addition of balsamic vinegar is developed. A study of the titratable and active acidity and microbiological parameters over three time periods from the date of preparation of the developed salads. Developed tasting sheets. Organoleptic evaluation and calculation of nutritional value were carried out for the finished products.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 30
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |