Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В работе изложена сущность подхода к созданию мучной смеси на основе овсяной муки, разработка рецептур и технологии производства изделий основе овсяной мучной смеси, проведена комплексная оценка качества готовых изделий. Из мучной смеси разработаны изделия из пресного теста, такие как лапша домашняя, пельмени, пицца и блинчики. На основе результатов органолептического анализа определены оптимальные рецептуры изделий. Изучены физико-химические и микробиологические показатели качества изделий на основе овсяной мучной смеси. Разработанно меню для столовой ОАО «Реконд».
The paper presents the essence of the approach to the creation of flour mixture based on oat flour, the development of formulations and production technology of products based on oat flour mixture, a comprehensive assessment of the quality of finished products. From flour mixture developed products from unleavened dough, such as homemade noodles, dumplings, pizza and pancakes. On the basis of the results of the organoleptic analysis, the optimal product formulations are determined. Physico-chemical and microbiological quality indicators based on oat flour mixture were studied. Developed the menu for the dining room of JSC "Recond".
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 51
Last 30 days: 2 Detailed usage statistics |