Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
56 с., 7 рис., 16 табл., 15 ист. Целью бакалаврской работы явилась экспертиза качества сухих виноградных вин, изучение ассортимента в торговых предприятиях, а также формирование потребительского спроса. В работе рассмотрены технологии, с помощью которых осуществляются производственные процессы производства виноградных вин; дана товароведная характеристика сухих виноградных вин, требования к его качеству и безопасности; проведена сравнительная оценка качества сухих виноградных вин Грузии. Представлены результаты обзора ассортимента виноградных вин на мировом и российском рынке, проанализирован ассортимент виноградных вин в торговых предприятиях.
56 p., 7 pic., 16 tab., 15 sources. The aim of the bachelor's work was the examination of the quality of southeed grape wines, the study of the range in commercial enterprises, as well as the formation of consumer demand. The paper discusses the technologies by which the production processes of the production of grape wines are carried out; given the commodity characteristics of dry grape wines, the requirements for its quality and safety; A comparative assessment of the quality of dry grape wines of Georgia has been carried out. The results of a review of the assortment of grape wines on the world and Russian markets are presented, the assortment of grape wines in commercial enterprises is analyzed.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 28
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |