Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
52 с., 21 рис., 11 табл., 26 ист., 1 прил. Цель выпускной квалификационной работы – формирование ассортимента и сравнительная экспертиза качества пяти образцов рыбных пресервов. Объектами исследования стали рыбные пресервы ООО «Но-воМар», «ООО «Фиш Ритейл Сервис», ООО «Океан ТрейдингКомпани – П» и ООО «Ряжская РПК» В работе были рассмотрены технологии, с помощью которых осуществляются производственные процессы изготовления пресервов из сельди, была дана характеристика методов, с помощью которых были совершены исследования; произведена сравнительная экспертиза качества пресервов из сельди в масле пяти торговых марок. Объекты, методы и результаты исследования приведены во втором разделе. В третьем разделе представлены результаты анализа структу-ры ассортимента в трех разных торговых предприятиях.
52 p., 21 fig., 11 tab., 26 sp.,1 app. The purpose of the final qualifying work – the formation of the range and comparative examination of the quality of five samples of fish pre-serves. The objects of research steel fish preserves, OOO "D. O. I K", OOO fish of Ritejjl SERVIS", OOO "Okean treyding KOMPANI – P" and OJSC "ryazhskiy RPK» The work considered the technologies by which the production process-es of making preserves from herring are carried out, characterized the meth-ods by which the research was carried out; made comparative expertise-for the quality of preserves from herring in the oil of five brands. The objects, methods and results of the study are given in the second section. The third section presents the results of the analysis of the assortment structure in three different trading enterprises.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 46
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |