Details

Title: Английский язык: методические указания и контрольные задания по дисциплине для студентов заочной формы обучения по специальности 100114 "Организация обслуживания в общественном питании"
Imprint: Санкт-Петербург: [б. и.], 2013
Collection: Учебная и учебно-методическая литература; Общая коллекция
Document type: Tutorial
File type: PDF
Record key: ru\spstu\teu_er\98

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Table of Contents

  • 1. Каждая работа выполняется в отдельной тетради или на компьютере.
  • Контрольная работа № 2
    • Ingredients:
      • HINT
        • Provencal Vegetable Soup
        • Serves 6
  • HINT
  • Picnic Egg and Chicken Pie
  • Вариант № 7
  • Вариант № 8
  • Cooking time: l 1/2 hours
  • Serves 4
  • Little Lemon Tarts
    • Lemon Butter

Usage statistics

stat Access count: 9
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics