Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Методические указания по проведению аудиторных занятий в интерактивных формах по дисциплине «ПИЩЕВЫЕ ФУНКЦИОНАЛЬНЫЕ ИНРЕДИЕНТЫ»
- Содержание
- Пояснительная записка
- Занятие №3. Тема: Витамины
- Цели занятия
- Алгоритм проведения занятия
- Критерии оценки
- Рекомендуемая литература
- Занятие №7. Тема 7. Пробиотики, пребиотики, симбиотикиЗанятие №7
- Цели занятия
- Алгоритм проведения занятия
- Критерии оценки
- Рекомендуемая литература
Usage statistics
Access count: 12
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |