Details

Title: Учебное пособие по выполнению дипломной работы: для студентов специальности 19.02.10 "Технология продукции общественного питания"
Creators: Фединишина Е. Ю.; Кухаренкова Н. А.
Imprint: Санкт-Петербург: [б. и.], 2014
Collection: Учебная и учебно-методическая литература; Общая коллекция
Document type: Tutorial
File type: PDF
Record key: ru\spstu\teu_er\6433

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Table of Contents

  • 3.1 Структурными элементами дипломной работы являются:
  • ДИПЛОМНАЯ РАБОТА
    • Руководитель дипломной работы _______________________ ______________
      • РЕЦЕНЗИЯ
        • РЕЦЕНЗЕНТ

Usage statistics

stat Access count: 16
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics