Details

Title О влиянии формы приготовления хлеба на усвояемость его составных частей организмом: дис. … д-ра медицины
Creators Руднев Степан (лекарь)
Imprint Санкт-Петербург, 1872
Electronic publication Санкт-Петербург, 2017
Collection Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания ; Общая коллекция
Subjects Химическая технология ; хлеб
UDC 664.66(043.3)
Document type Other
File type PDF
Language Russian
DOI 10.18720/SPBPU/2/ed-3388
Rights Доступ по паролю из сети Интернет (чтение)
Record key RU\SPSTU\edoc\38358
Record create date 4/5/2017

Allowed Actions

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group Anonymous
Network Internet
Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All
Read
Internet Authorized users SPbPU
Read
Internet Anonymous

Access count: 3 
Last 30 days: 0

Detailed usage statistics