Details

Title: La Cuisine Anglaise et la patisserie: traité de l'alimentation en Angleterre au point de vue pratique, théorique, anecdotique et descriptif
Creators: Suzanne Alfred
Other creators: Tantet Gérard; Froment
Imprint: Paris Londres, 1894
Electronic publication: Санкт-Петербург, 2017
Collection: Кулинарная библиотека Ленинградского учебного комбината общественного питания; Общая коллекция
Subjects: рецепты; кулинария; английская кухня; кондитерские изделия
UDC: 641.5/.8(410)(083.1)
Document type: Other
File type: PDF
Language: French
DOI: 10.18720/SPBPU/2/ed-3462
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение)
Record key: RU\SPSTU\edoc\43421

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read
Internet Authorized users Read
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 7
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics