Details

Title: Сравнительная товароведная характеристика, экспертиза качества хлебобулочных изделий из пшеничной муки и оценка эффективности реализации хлебобулочных товаров в торговом предприятии: бакалаврская работа: 38.03.07
Creators: Крылова Елизавета Сергеевна
Scientific adviser: Нилова Л. П.
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого; Институт "Торгово-экономический университет"
Imprint: Санкт-Петербург, 2016
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: хлебобулочные изделия; экспертиза качества; ОАО "КАРАВАЙ"; багеты; quality expertise; economic activity of the organization; assortment; bakery products; baguettes
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Bachelor
Speciality code (FGOS): 38.03.07
Speciality group (FGOS): 380000 - Экономика и управление
DOI: 10.18720/SPBPU/2/v16-1376
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: RU\SPSTU\edoc\33006

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Работа посвящена сравнительной экспертизе качества багетов из пшеничной муки, выработанных с использованием технологии отложенной выпечки и непосредственно в гипермаркетах, реализуемых на потребительском рынке г. Санкт-Петербурга. Экспертизу проводили по состоянию упаковки, маркировке, органолептическим, физико-химическим показателям и степени свежести. На примере ОАО "КАРАВАЙ" рассмотрена эффективность реализации хлебобулочных изделий отложенной выпечки.

Final qualifying work is devoted to the comparative examination of the quality of baguettes of wheat flour, produced with the use of technology pending and baking directly in hypermarkets sold on the consumer market of St. Petersburg. The examination was conducted as of packing, marking, organoleptic, physico-chemical parameters and the degree of freshness. On the example of JSC "KARAVAY" reviewed the effectiveness of the implementation of bakery products delayed baking.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 1424
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics