Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В выпускной квалификационной работе на тему «Формирования корпоративной культуры средствами PR (на примере сети ресторанов “Две Палочки”)» рассмотрены теоретические и практические аспекты формирования корпоративной культуры. Изучено понятие корпоративной культуры и этапы его формирования. Проанализированна деятельность сети ресторанов «Две Палочки» по формированию корпоративной культуры. Разработаны рекомендации по итенсификации использования PR-средств в процессе формирования корпоративной культуры.
In the final qualifying work on "corporate culture by means of PR (on the example of chain restaurants,"Dve Palochki")," the theoretical and practical aspects of corporate culture. Studied the concept of corporate culture and the stages of its formation. In analyzing the activities of chain restaurants, "Dve Palochki" for the formation of corporate culture. The recommendations for use itensifikatsii PR-agents in the process of formation of corporate culture.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 3391
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |