Details

Title: Бизнес-план создания предприятия общественного питания: бакалаврская работа: 38.03.02
Creators: Соколов Илья Станиславович
Scientific adviser: Медников Михаил Дмитриевич
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли
Imprint: Санкт-Петербург, 2016
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: сфера услуг; общественное питание; бизнес-планирование; анализ рынка; предложение; прибыль; services; food service; business planning; market analysis; suggestion; profit
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Bachelor
Speciality code (FGOS): 38.03.02
Speciality group (FGOS): 380000 - Экономика и управление
DOI: 10.18720/SPBPU/2/v16-2627
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: RU\SPSTU\edoc\34786

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Цель работы: разработка проекта открытия нового ресторана в Санкт-Петербурге. Предмет исследования: рынок ресторанных услуг Санкт-Петербурга. Объект исследования: ресторан Колпинском районе Санкт-Петербурга. В процессе написания работы проводились исследования теоретических основ бизнес - планирования и был произведен отраслевой анализ рынка общественного питания. В результате исследования выявлена привлекательность отрасли и рынка для создания нового предприятия и разработан бизнес - план открытия ресторана.

Objective: Development of the project of opening a new restaurant in St. Petersburg. Subject of research: the market of St. Petersburg restaurant services. The object of study: the restaurant Kolpino district of St. Petersburg. In the process of writing a research work carried out the theoretical foundations of business - planning and was promoted industry catering market analysis. The study revealed the attractiveness of the sector and the market to create a new company and developed a business - restaurant opening plan.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 710
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics