Details

Title: Бизнес-план создания предприятия общественного питания: бакалаврская работа: 38.03.02
Creators: Соколов Илья Станиславович
Scientific adviser: Медников Михаил Дмитриевич
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли
Imprint: Санкт-Петербург, 2016
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: сфера услуг; общественное питание; бизнес-планирование; анализ рынка; предложение; прибыль; services; food service; business planning; market analysis; suggestion; profit
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Bachelor
Speciality code (FGOS): 38.03.02
Speciality group (FGOS): 380000 - Экономика и управление
DOI: 10.18720/SPBPU/2/v16-2627
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: RU\SPSTU\edoc\34786

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Цель работы: разработка проекта открытия нового ресторана в Санкт-Петербурге. Предмет исследования: рынок ресторанных услуг Санкт-Петербурга. Объект исследования: ресторан Колпинском районе Санкт-Петербурга. В процессе написания работы проводились исследования теоретических основ бизнес - планирования и был произведен отраслевой анализ рынка общественного питания. В результате исследования выявлена привлекательность отрасли и рынка для создания нового предприятия и разработан бизнес - план открытия ресторана.

Objective: Development of the project of opening a new restaurant in St. Petersburg. Subject of research: the market of St. Petersburg restaurant services. The object of study: the restaurant Kolpino district of St. Petersburg. In the process of writing a research work carried out the theoretical foundations of business - planning and was promoted industry catering market analysis. The study revealed the attractiveness of the sector and the market to create a new company and developed a business - restaurant opening plan.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
External organizations N2 All Read
External organizations N1 All
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
Internet Authorized users (not from SPbPU, N2) Read
Internet Authorized users (not from SPbPU, N1)
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 707
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics