Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Целью выпускной квалификационной работы является изучение основных теоретических и практических аспектов составления бизнес-плана в сфере общественного питания. В работе решены следующие вопросы: исследованы основные теоретические вопросы, возникающие при составлении бизнес-плана; изучена структура бизнес-плана, порядок учета расходов на его разработку; составлен бизнес-план для ресторана "Худеем вкусно", проанализированы основные финансовые показатели предприятия и сделаны выводы о результатах его работы.
The purpose of final qualifying work is the study of the basic theoretical and practical aspects of the business plan in catering. In the following issues have been resolved: The basic theoretical issues arising in the preparation of the business plan; examined the business plan structure, the accounting treatment for its development costs; a business plan for a restaurant "Lose weight tasty"; analysis of the main financial indicators of the company and to draw conclusions on the results of its work.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 262
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |