Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В данной работе рассмотрена важность количественного определения антиоксидантов в продуктах питания человека. Проанализированы методы определения антиоксидантов. Создано ПО, позволяющее упростить и ускорить процедуру проведения количественного анализа требуемых компонентов. Проведено тестирование ПО на образцах голубики и облепихи, в которых было определено количественное содержание кверцетина и рутина.
In this paper we consider the importance of the quantitative determination of antioxidants in human foods. The methods of determining the antioxidants. Created by software that allows simplify and speed up the procedure for the quantitative analysis of the required components. Testing of the software on a blueberry and sea buckthorn samples in which the quantitative content of quercetin and rutin was determined.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Институт компьютерных наук и технологий
- Институт компьютерных наук и технологий
- Кафедра «Измерительные информационные технологии»
- Введение
- Заключение
- Список литературы
- Приложение А
Usage statistics
Access count: 594
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |