Details

Title: Основные направления активизации малого предпринимательства в современных кризисных условиях: бакалаврская работа: 38.03.02
Creators: Еремина Екатерина Андреевна
Scientific adviser: Мильская Елена Андреевна
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли
Imprint: Санкт-Петербург, 2016
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: малое предпринимательство; трансфертные технологии; инновационная деятельность; коммерциализация; рынок общественного питания; ресторанный бизнес; small business; transfer of technology; commercialization; food market; restaurant business
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Bachelor
Speciality code (FGOS): 38.03.02
Speciality group (FGOS): 380000 - Экономика и управление
DOI: 10.18720/SPBPU/2/v16-410
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: RU\SPSTU\edoc\32168

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Выпускная работа бакалавра посвящена основным направлениям активизации малого предпринимательства в современных кризисных условиях. Работа состоит из трех разделов, включающих: историческую справку развития и статистику малого предпринимательства; формы поддержки предпринимательства, малое предпринимательство в условиях кризиса, инновационная деятельность; методы повышения эффективности работы в условиях кризиса, разработка рекомендаций по повышению эффективности в кризисных условиях на примере общественного питания(ресторана).

Bachelor graduation paper is the main directions of bachelor revitalization of small business in the current crisis. The work consists of three parts, including: historical background and development of small business statistics; forms of support for entrepreneurship and small business in the conditions of crisis, innovation; methods improve the efficiency of work in the conditions of crisis, the development of recommendations to improve the effectiveness in the crisis on the example of public catering establishments (restaurants).

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Table of Contents

  • m1
  • m3
  • m4

Usage statistics

stat Access count: 485
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics