Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Выполнено технико-экономическое обоснование необходимости проектирования специализированного цеха по производству замороженных кондитерских изделий на основе сливочного сыра мощностью 0,5 т в сутки для снабжения предприятий питания и торговли г. Санкт-Петербурга, произведены технологические расчеты оборудования, определена организационная структура предприятия. Разработаны мероприятия по обеспечению безопасной деятельности проектируемого предприятия, его планировочное решение и определены основные экономические показатели.
The feasibility study of the need to design a specialized shop for the production of frozen confectionery products based on cream cheese with a capacity of 0,5 tons per day for the supply of food and trade enterprises of St. Petersburg, made technological calculations of the equipment, determined the organizational structure of the enterprise. Measures have been developed to ensure the safe operation of the designed enterprise, its planning solution and the main economic indicators have been determined.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Листы и виды
- Модель
- Листы и виды
- Модель
Usage statistics
Access count: 33
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |