Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Выполнено маркетинговое обоснование необходимости проектирования мясного ресторана на 100 мест, произведены технологические расчеты оборудования, определена организационная структура предприятия. Разработаны мероприятия по обеспечению безопасности деятельности проектируемого предприятия, его планировочное решение и определены основные экономические показатели.
A marketing justification was made for the need to design a meat restaurant with 100 seats, technological calculations of equipment were made and the organizational structure of the enterprise was determined. Developed measures to ensure the safety of the projected enterprise, its planning solution and identified the main economic indicators.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- диплом Шелест0306.pdf
- ч1.pdf
- Листы и виды
- 1СПБ_к50
- Листы и виды
- ч2.pdf
- Листы и виды
- 2СПБ_к20 (2)
- Листы и виды
- 1.pdf
- Листы и виды
- СПЕЦ1
- Листы и виды
- 2.pdf
- Листы и виды
- СПЕЦ2
- Листы и виды
- 3.pdf
- Листы и виды
- СПЕЦ3
- Листы и виды
Usage statistics
Access count: 49
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |