Details

Title: Разработка программы по управлению конфликтами на предприятии индустрии гостеприимства: выпускная квалификационная работа бакалавра: 43.03.01 - Сервис ; 43.03.01_01 - Сервис в индустрии гостеприимства
Creators: Шишацкая Анна Сергеевна
Scientific adviser: Десфонтейнес Лариса Григорьевна
Other creators: Карманова Анна Евгеньевна
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли
Imprint: Санкт-Петербург, 2019
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: конфликты; теоретические аспекты конфликта; управление конфликтами; банкетный ресторан; организационно-экономическая характеристика; клиентоориентированность; корпоративный дух; мотивация; экономическая эффективность; conflicts; theoretical aspects of conflict; conflict management; Banquet restaurant; organizational and economic characteristics; customer focus; corporate spirit; motivation; economic efficiency
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Bachelor
Speciality code (FGOS): 43.03.01
Speciality group (FGOS): 430000 - Сервис и туризм
Links: Отзыв руководителя; Отчет о проверке на объем и корректность внешних заимствований
DOI: 10.18720/SPBPU/3/2019/vr/vr19-2226
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: ru\spstu\vkr\4269

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Объектом исследования является банкетный ресторан «Весенний». Целью выпускной квалификационной работы является анализ конфликтных ситуаций на предприятии и разработка программы по управлению конфликтами. Были разработаны мероприятия по повышению мотивации сотрудников, сплочению командного духа и повышению лояльности гостей. Сделан прогноз выручки и затрат на предложенные мероприятия по уменьшению количества конфликтов. Реализация мер по управлению конфликтами приведет к увеличению прибыли компании.

The object of the study is the banquet restaurant "Spring". The purpose of the final qualifying work is the analysis of conflict situations in the enterprise and the development of a program for managing conflicts. Were developed measures to increase employee motivation, unite the team spirit and increase the loyalty of the guests. The forecast of revenue and costs for the proposed measures to reduce the number of conflicts. The implementation of conflict management measures will increase the company's profits.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 75
Last 30 days: 1
Detailed usage statistics