Details

Title: Настройка информационной системы “R-Keeper” под требования компании ООО “МЕДКОМ”: выпускная квалификационная работа бакалавра: 09.03.03 - Прикладная информатика ; 09.03.03_01 - Прикладная информатика в экономике
Creators: Олзвой Мунхтуул
Scientific adviser: Широкова Светлана Владимировна
Other creators: Багаева Ирина Владимировна
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли
Imprint: Санкт-Петербург, 2019
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: информационная система; ресторан; автоматизация; программное обеспечение; внедрение; моделирование бизнес-процессов; база данных; information system; restaurant; automation; software; implementation; modeling of business processes; idef0; uml; database; ms sql server 2008; r_keeper
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Bachelor
Speciality code (FGOS): 09.03.03
Speciality group (FGOS): 090000 - Информатика и вычислительная техника
Links: Отзыв руководителя; Отчет о проверке на объем и корректность внешних заимствований
DOI: 10.18720/SPBPU/3/2019/vr/vr19-2258
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: ru\spstu\vkr\4274

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Объект исследования ООО «МЕДКОМ». Содержание работы: рассмотрение деятельности организации, анализ предметной области, сравнение аналогов автоматизации ресторана, внедрение средств автоматизации, настройка и запуск r-keeper, расчет экономической эффективности. Полученные результаты: в результате выполнения выпускной квалификационной работы было проведено настройки программного продукта для автоматизации ресторана R-keeper.

Object of research LLC "MEDCOM". The content of the work: review of the organization, analysis of the subject area, comparison of automation analogues of the restaurant, introduction of automation tools, adjustment and launch of R-Keeper, calculation of economic efficiency. The obtained results: as a result of the performance of the final qualifying work, the software for automation of the restaurant R-Keeper was introduced.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 26
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics