Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Выполнены необходимые эксперименты по исследованию качества рубленых изделий из мяса птицы с добавлением овсяного толокна. Представлена схема исследований и рецептура рубленых изделий из мяса птицы. Были проведены исследования физико-химических и органолептических показателей качества готовых изделий. Приведён анализ экспериментов, сделаны пояснения и выводы. Разработана технологическая схема приготовления рубленых изделий из мяса птицы с добавлением овсяного толокна. Рассчитано необходимое оборудование и площадь проектируемого цеха.
The necessary experiments to study the quality of chopped poultry meat products with the addition of oatmeal have been carried out. The scheme of studies and formulation of products from chopped poultry meat. Researches of physico-chemical and organoleptic quality indicators of finished products are carried out. The analysis of experiments is given, explanations and conclusions are made. The technological scheme of preparation of chopped poultry products with the addition of oatmeal is developed. The necessary equipment and the area of the designed shop are calculated.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Листы и виды
- Лист1
Usage statistics
Access count: 43
Last 30 days: 4 Detailed usage statistics |