Details

Title: Совершенствование культуры обслуживания на предприятии индустрии гостеприимства: выпускная квалификационная работа бакалавра: 43.03.01 - Сервис ; 43.03.01_01 - Сервис в индустрии гостеприимства
Creators: Зеленская Анжелика Сергеевна
Scientific adviser: Хныкина Татьяна Семеновна
Other creators: Карманова Анна Евгеньевна
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли
Imprint: Санкт-Петербург, 2019
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: индустрия гостеприимства; культура обслуживания; ресторанный бизнес; общественное питание; hospitality industry; service culture; restaurant business; public catering
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Bachelor
Speciality code (FGOS): 43.03.01
Speciality group (FGOS): 430000 - Сервис и туризм
Links: Отзыв руководителя; Отчет о проверке на объем и корректность внешних заимствований
DOI: 10.18720/SPBPU/3/2019/vr/vr19-2449
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: ru\spstu\vkr\4373

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Объектом исследования является ресторан «Баден Баден» (ООО «Факел»). Предмет исследования – культура обслуживания ресторана «Баден Баден». Цель выпускной квалифицированной работы бакалавра – разработать комплекс мер по совершенствованию культуры обслуживания для ресторана «Баден Баден». По результатам оценки культуры обслуживания были выделены основные проблемы ООО «Факел»: недостаточно внимательное отношение хостес к гостям ресторана; отсутствие единства стиля у администраторов и хостес; неудобство расположения женской туалетной комнаты; непривлекательность интерьера для молодежи; нехватка парковочных мест; недостаточное активное продвижение ресторана через социальные сети; отсутствие программы лояльности для постоянных гостей; несоответствие оформления блюд ожиданиям гостей и их стоимости; длительное время ожидания заказов. Для решения проблем были предложены следующие мероприятия: привлечение дополнительного персонала – помощника повара, SMM специалиста, менеджера по связям с общественностью; введение накопительной системы скидок; введение проверки тайным гостем; ремонтные работы с добавлением и изменением интерьера ресторана; проведение мастер-классов для сотрудников.

The object of the study is the restaurant "Baden Baden" (LLC "Torch"). The subject of the study is the service culture of the restaurant "Baden Baden". The purpose of the final qualified work of the bachelor is to develop a set of measures to improve the culture of service for the restaurant "Baden Baden". The evaluation of the service culture was the main problems, OOO Fakel: insufficiently attentive hostesses to the guests of the restaurant; the lack of unity of style managers and hostesses; the inconvenience of the location of women's restrooms; the unattractiveness of the interior for young people; lack of Parking; lack of active promotion of the restaurant via a social network; the absence of the program of loyalty for regular guests,; discrepancy between the design of dishes to the expectations of guests and their cost; long waiting time for orders. To solve the problems was suggested the following activities: hiring additional staff – line cooks, SMM specialist, Manager of public relations; the introduction of a funded system of discounts; the introduction of checks by a secret guest; renovations with adding or changing the interior of the restaurant; conduct workshops for employees.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 36
Last 30 days: 0
Detailed usage statistics