Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Цель исследования – формирование рекомендаций по разработке проекта новых дополнительных услуг в ресторане «Трезвая утка». Объектом исследования является – ресторан «Трезвая утка». Предметом исследования можно назвать организацию дополнительных услуг в ресторане «Трезвая утка». В выпускной квалификационной работе изучены теоретические аспекты организации и развития дополнительных услуг на предприятиях общественного питания. Проанализированы предоставленные услуги в ресторане «Трезвая утка». Предложены мероприятия и рекомендации по разработке и внедрению новых дополнительных услуг, а также по совершенствованию существующих дополнительных услуг в ресторане «Трезвая утка».
The purpose of the study - the formation of recommendations for the development of the project of new additional services in the restaurant "Sober Duck". The object of the research is the restaurant “Sober Duck”. The subject of the research is the organization of additional services in the restaurant “Sober Duck”. In the final qualifying work studied the theoretical aspects of the organization and development of additional services in catering. Analyzed the services provided in the restaurant "sober duck." The proposed activities and recommendations for the development and implementation of new additional services, as well as to improve the existing additional services in the restaurant "Sober Duck".
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 43
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |