Details

Title: Совершенствование корпоративной культуры гостиничного предприятия: выпускная квалификационная работа бакалавра: 43.03.01 - Сервис ; 43.03.01_01 - Сервис в индустрии гостеприимства
Creators: Ясакова Вера Олеговна
Scientific adviser: Десфонтейнес Лариса Григорьевна
Other creators: Карманова Анна Евгеньевна
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли
Imprint: Санкт-Петербург, 2019
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: корпоративная культура; удовлетворенность трудом персонала; экономический эффект; организационная структура; оптимизация корпоративной культуры; corporate culture; satisfaction with labor of the personnel; economic effect; organizational structure; optimization of corporate culture
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Bachelor
Speciality code (FGOS): 43.03.01
Speciality group (FGOS): 430000 - Сервис и туризм
Links: Отзыв руководителя; Отчет о проверке на объем и корректность внешних заимствований
DOI: 10.18720/SPBPU/3/2019/vr/vr19-2467
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: ru\spstu\vkr\4385

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Объектом исследования является гостиница «Орбита». Целью выпускной квалификационной работы является определение уровня корпоративной культуры в гостинице «Орбита» и выдвижение мероприятий по ее совершенствованию. По результатам проведенного исследования были разработаны предложения по совершенствованию корпоративной культуры предприятия, так же направленные на повышение конкурентоспособности и экономических показателей. Сделан прогноз эффективности от реализации мероприятий по совершенствованию корпоративной культуры и повышению работоспособности персонала. Внедрение данных мероприятий позволит повысить экономический эффект работы предприятия.

The object of study is the hotel "Orbita". The purpose of the final qualifying work is to determine the level of corporate culture in the hotel "Orbita" and the promotion of measures to improve it. According to the results of the study, proposals were developed to improve the corporate culture of the enterprise, also aimed at improving competitiveness and economic indicators. A forecast of the effectiveness of the implementation of measures to improve the corporate culture and improve the efficiency of staff. The implementation of these measures will increase the economic effect of the enterprise.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 98
Last 30 days: 1
Detailed usage statistics