Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
В работе представлено исследование по разработке рецептур и технологии сильноохмеленного пива с добавлением овсяных хлопьев. Внесение овсяных хлопьев на стадии затирания приводит к улучшению органолептических показателей готового напитка, что определено в ходе органолептической оценки. Для охмеления использовали гранулированный хмель сортов Цитра, Мозаик, Эль Дорадо, которые вносили на этапах затирания, брожения и дображивания пива.
The paper presents a study on the development of formulations and technology of strongly hopped beer with the addition of oatmeal. The introduction of oatmeal at the mashing stage leads to an improvement in the organoleptic characteristics of the finished drink, which is determined during the organoleptic evaluation. For hopping, granulated hops of varieties Tsitra, Mosaic, El Dorado, which were applied during mashing, fermentation and beer fermentation, were used.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 20
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |