Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Action 'Download' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Объектом исследования является ресторан при гостинице «Счастливый Пушкин». Целью выпускной квалификационной работы является разработка мероприятий по совершенствованию организации производства в ресторане при гостинице «Счастливый Пушкин». Настоящая работа предусматривает реализацию проекта по совершенствованию организации производства в ресторане гостинице «Счастливый Пушкин». В ходе работы были рассмотрены теоретические аспекты рынка общественного питания в России, приведена организационно-экономическая характеристика ресторана, предложен план мероприятий по совершенствованию организации производства ресторана, подсчитаны затраты на их реализацию, а также дана оценка их коммерческой эффективности и экономической целесообразности. Результаты работы рекомендуется использовать руководством ресторана гостинице «Счастливый Пушкин» при совершенствовании организации производства в ресторане.
The object of the study is a restaurant at the hotel "Happy Pushkin" The purpose of the final qualifying work is the development of measures to improve the organization of production in the restaurant at the hotel "Happy Pushkin". This work involves the implementation of a project to improve the organization of production in the restaurant of the hotel "Happy Pushkin." During the work, the theoretical aspects of the public catering market in Russia were reviewed, the organizational and economic characteristics of the restaurant were presented, an action plan was proposed to improve the organization of restaurant production, the costs of their implementation were calculated, and their commercial efficiency and economic feasibility were assessed. The results of the work are recommended to use the leadership of the restaurant of the hotel "Happy Pushkin" when improving the organization of production in the restaurant.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 79
Last 30 days: 1 Detailed usage statistics |