Details

Title: Совершенствование организации производства в ресторане: выпускная квалификационная работа бакалавра: 43.03.01 - Сервис ; 43.03.01_01 - Сервис в индустрии гостеприимства
Creators: Калинин Никита Евгеньевич
Scientific adviser: Хныкина Татьяна Семеновна
Other creators: Карманова Анна Евгеньевна
Organization: Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого. Институт промышленного менеджмента, экономики и торговли
Imprint: Санкт-Петербург, 2019
Collection: Выпускные квалификационные работы; Общая коллекция
Subjects: организация производства в ресторане; анализ экономической деятельности; качество продукции; качество услуг; совершенствование производственного процесса; организация летнего кафе; экономическая эффективность; organization of production in the restaurant; analysis of economic activity; quality of products; quality of services; improvement of the production process; organization of summer cafe; economic efficiency
Document type: Bachelor graduation qualification work
File type: PDF
Language: Russian
Level of education: Bachelor
Speciality code (FGOS): 43.03.01
Speciality group (FGOS): 430000 - Сервис и туризм
Links: Отзыв руководителя; Отчет о проверке на объем и корректность внешних заимствований
DOI: 10.18720/SPBPU/3/2019/vr/vr19-3454
Rights: Доступ по паролю из сети Интернет (чтение, печать, копирование)
Record key: ru\spstu\vkr\4405

Allowed Actions:

Action 'Read' will be available if you login or access site from another network Action 'Download' will be available if you login or access site from another network

Group: Anonymous

Network: Internet

Annotation

Объектом исследования является ресторан при гостинице «Счастливый Пушкин». Целью выпускной квалификационной работы является разработка мероприятий по совершенствованию организации производства в ресторане при гостинице «Счастливый Пушкин». Настоящая работа предусматривает реализацию проекта по совершенствованию организации производства в ресторане гостинице «Счастливый Пушкин». В ходе работы были рассмотрены теоретические аспекты рынка общественного питания в России, приведена организационно-экономическая характеристика ресторана, предложен план мероприятий по совершенствованию организации производства ресторана, подсчитаны затраты на их реализацию, а также дана оценка их коммерческой эффективности и экономической целесообразности. Результаты работы рекомендуется использовать руководством ресторана гостинице «Счастливый Пушкин» при совершенствовании организации производства в ресторане.

The object of the study is a restaurant at the hotel "Happy Pushkin" The purpose of the final qualifying work is the development of measures to improve the organization of production in the restaurant at the hotel "Happy Pushkin". This work involves the implementation of a project to improve the organization of production in the restaurant of the hotel "Happy Pushkin." During the work, the theoretical aspects of the public catering market in Russia were reviewed, the organizational and economic characteristics of the restaurant were presented, an action plan was proposed to improve the organization of restaurant production, the costs of their implementation were calculated, and their commercial efficiency and economic feasibility were assessed. The results of the work are recommended to use the leadership of the restaurant of the hotel "Happy Pushkin" when improving the organization of production in the restaurant.

Document access rights

Network User group Action
ILC SPbPU Local Network All Read Print Download
Internet Authorized users SPbPU Read Print Download
-> Internet Anonymous

Usage statistics

stat Access count: 79
Last 30 days: 1
Detailed usage statistics