Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Проведено исследование и обоснование целесообразности разработки мучных изделий из дрожжевого теста с использованием гречневой муки. Проведен анализ сырья для производства мучных изделий, усовершенствована технология булочек, путем добавления гречневой муки. Произведен технологический расчет мучного цеха, а также подобрано оборудование с необходимыми параметрами. Разработана оптимальная организационная структура и система безопасности деятельности предприятия. Доказана актуальность организации производства мучных изделий из дрожжевого теста с использованием гречневой муки.
The study and justification of the development of flour products from yeast dough using buckwheat flour. The analysis of raw materials for the production of flour products, improved technology buns, by adding buckwheat flour. The technological calculation of the flour shop was made, as well as equipment with the necessary parameters was selected. The optimal organizational structure and security system of the enterprise has been developed. Proved the relevance of the organization of production of flour products from yeast dough using buckwheat flour.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Table of Contents
- Листы и виды
- Модель
Usage statistics
Access count: 30
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |