Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
68 с., 30 рис., 14 табл., 20 ист., 1 прил. Целью выпускной квалификационной работы явилось форми-рование ассортимента, товароведная характеристика и сравнительная оценка качества детских консервов яблочного пюре. В работе были рассмотрены технологии, с помощью которых осуществляются производственные процессы производства детского пюре на яблочной основе; была дана характеристика методов, с по-мощью которых были совершены исследования; произведена сравни-тельная экспертиза качества детских консервов на яблочной основе. Было проведено исследование ассортимента детского пита-ния на потребительском рынке; была дана характеристика современ-ного рынка производства детского питания.
68 p., 30 pic., 14 tab., 20 sources, 1 app. The purpose of the final qualifying work was the formation of the range, commodity characteristics and comparative assessment of the quali-ty of canned Apple puree. The considered technologies, which are used for industrial process-es for the production of baby food Apple-based, was the characteristic of the methods which were committed studies; comparative examination of the quality of children's canned Apple basis. Research of the range of baby food in the consumer market was carried out; the characteristic of the modern market of production of baby food was given.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 41
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |