Table | Card | RUSMARC | |
Allowed Actions: –
Action 'Read' will be available if you login or access site from another network
Group: Anonymous Network: Internet |
Annotation
Целью выпускной квалификационной работы явилось формирование потребительских свойств и экспертиза качества мясных полуфабрикатов повышенной пищевой ценности. Работа состоит из содержания, введения, 4 разделов, заключения, списка использованной литературы, 3 приложений. Каждый раздел сопровождается выводами. В первом разделе рассмотрена товароведная характеристика и экспертиза качества полуфабрикатов. Второй раздел посвящен изучению рынка, анализу ассортимента и выявлению потребительских предпочтений в сегменте мясных полуфабрикатов. Планирование эксперимента, выбор объектов и методов исследования отражены в третьем разделе. Результаты исследования новой обогащенной омега-3 жирными кислотами продукции по органолептическим, физико-химическим и микробиологическим показателям приведены в четвертом разделе. Даны рекомендации для использования нового продукта повышенной пищевой ценности в фитнес-индустрии.
The purpose of the final qualifying work was the formation of consumer properties and examination of the quality of meat semi-manufactures of increased nutritional value. The work consists of the content, introduction, 4 sections, conclusion, list of references, 3 applications. Every section is followed by conclu-sions. The first section describes the characteristics of merchandising and examination of the quality of semi-finished products. The second section is devoted to the study of the market, the analysis of the range and the identification of consumer preferences in the segment of meat products. The planning of the experiment, selection of objects and methods of research are reflected in the third section. The results of the study of new omega-3-rich fatty acid products on organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters are given in the fourth section. Recommendations for the use of a new product of increased nutri-tional value in the fitness industry are given.
Document access rights
Network | User group | Action | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
ILC SPbPU Local Network | All | |||||
Internet | Authorized users SPbPU | |||||
Internet | Anonymous |
Usage statistics
Access count: 63
Last 30 days: 0 Detailed usage statistics |